Замяна и връщане

Връщане на стока/Отказ от поръчка
Можете да упражните правото си на отказ от поръчка в рамките на 14 дни от датата на получаване на стоката. Рекламацията трябва да е отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продукта и опаковката са с ненарушен търговски вид. 

Връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента. Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.

Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките на до 30 (тридесет) дни от връщането.


Изключения:
Рекламации не се приемат за продукти, които след ползване сте установили, че не са подходящи или са Ви причинили алергични реакции. АЙ ТИ СОЛЮШЪН ЕНД ТЕХ ЕООД не носи отговорност за последици от неправилна употреба на продуктите, несъобразена с инструкциите за съответния продукт.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нaшите политика за поверителност и политика за Бисквитки